Aki olvasás helyett csak nézelődni szeretne....

2012. március 5., hétfő

Újabb szösszenet a kis életünkből...

Igen termékeny volt most a hétvégénk, igaz nem tortaügyben, hanem a kis magánéletünkben...
Szombaton ismét megrendezésre került Szentesen a Kyokushin karate Diákolimpiája, ahol a kicsi fiamat ismételten benevezte az edzője... Azt hiszem, ezeken a versenyeken én sokkal jobban izgulok, mint Ádám, benne csak az a kis egészséges drukk van. 
12-kor kezdődött majd' 300 sportolóval, de még így is 40-en beteget jelentettek. Déltől izgulhattunk fél 4-ig, amikor is végre Ádám is sorra került az ő - 30 kg-os súlycsoportjában. Ekkorra már minden bajom volt, annyira izgultam... Aztán fél perc alatt lezajlott az egész, két jól irányzott ütéssel sikerült egyértelmű győzelmet szereznie... 
Gondolom, szülőknek, nagyszülőknek nem kell részleteznem, milyen büszkeséggel töltött el az újabb győzelme... Még most is összeszorul a szívem, és könnyes lesz a szemem, ha arra a fél perces mérkőzésre gondolok, hogy az a kis ember, aki még nemrég született, majd ott totyogott mellettem, mikor tanult járni, nem rég kísértem őt a bölcsibe, majd az oviba, szóval ez a piciny kis emberpalánta milyen elszántul küzd valamiért . . . valamiért, ami fontos Neki, a családjának és nem utolsó sorban edzőjének... ( Azt hiszem, ez a szívet melengető érzés,a büszkeség ilyen típusú átélése csak nekünk, anyáknak adatik meg... )
Ezúton is hálás köszönetünk munkájáért Sensei Kis Jánosnak, aki az mellett, hogy elég szűkös anyagi körülmények között oldja meg az edzéseket, versenyekre való felkészítéseket, még lelkiismeretesen is próbálja tudását átadni az általában rakoncátlan, kis csibész gyermekeinknek... És a nagyobbakkal is dolgozik becsülettel, számos arany, ezüst, bronzéremmel büszkélkedhetnek diákjai, sőt, világkupát is nyertek már ezek a gyerekek... Ez azért nem kis teljesítmény, kis pénzből, de nagy odaadással  ilyen eredményeket elérni.
Igaz, Sihan is elismeri ( bár sajnos nem annyiszor és olyan elismeréssel, mint lehetne ), milyen jó kiállású gyermekeket tud nevelni az edzésekre járók közül...
Ha esetleg valaki nem ajánlotta volna még fel adója 1%-át, kérem küldje az alábbi adószámra, ezzel is támogatva a gyerekeket: 18469051-1-06
Ez az egyesület adószáma, ha többet is szeretnétek megtudni róluk, ezen a weboldalon megtehetitek:

Még egy pár szó erejéig visszatérnék eredeti mondanivalómhoz.....
szóval ezen a napon begyüjtöttünk egy kupát, egy oklevelet, egy aranyérmet, de nem csak ez " aranyozta " :-)) be a napunkat, hanem az is, hogy pont ezen a napon, 7 évvel ezelőtt születt az én kis bajnokom is... Ezúton még egyszer nagyon sok boldog szülinapot kívánok neki!!!
Azután, ugye aki tortázik, az tudja, hogy szombaton volt a Némóék által meghirdetett tortaverseny eredményhirdetése is. Itt sajnos csak egy oklevelet sikerült begyűjtenem a lótortámmal és a cukorból készített tenger-részlet munkámmal, de talán legközelebb jobban sikerül, és eredményesebb lehetek! A nyerteseknek szívből gratulálok, és tortákban gazdag évet kívánok nekik!!!
A szombati napunk képekben:

Ünnepélyes megnyitó

A dobogósok...

a kis csapat...
  

az online tortaversenyre benevezett tortám

én és az okleveles lovam :-))







1 megjegyzés:

  1. Nagy gratula a kis Bajnokodnak! és az Anyukájának h 3 gyerkőccel ilyen sok mindenre képes!!! :)))

    VálaszTörlés